10 Jaar Oprit.net

Op 1 januari 2005 ging Oprit.net van start. Ik zeg dikwijls dat ik begon met niet meer dan een fiets en een schroevendraaier, maar dat is slechts een deel van het verhaal. Enthousiasme, kennis en leergierigheid speelden ook hun rol. Zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn ouders, had ik bovendien geen jaar kunnen overleven.

10 Jaar geleden zag de IT wereld er nog heel anders uit.  Van tablets en smartphones was amper sprake en wie een computer kocht, kocht meestal een desktop met Windows XP en een gigantische monitor. Niemand kende Facebook,  Youtube of Netflix en wie al Wifi had, was er niet over te spreken.

Er kwamen laptops, iPhones, iPads, snellere internet verbindingen, cloud diensten en meer van dat moois. Elke nieuwe technologie opende nieuwe mogelijkheden en zorgde voor nieuwe uitdagingen. Door die technologische veranderingen, veranderde ook mijn taken constant. Nog elke dag beleef ik plezier aan het experimenteren met en het implementeren van dingen die in 2005 de toekomst waren.

Wat brengt die toekomst nu? Hopelijk terug 10 plezante jaren, ik heb er zin in!

William

Zaakvoerder Oprit.net

2 thoughts on “10 Jaar Oprit.net

 1. William,
  Proficiat met de 10e verjaardag in de IT business.
  Nog veel succes gewenst voor de volgende 10 jaren, en nog veel langer.
  Mvg,
  Liévin

 2. Beste William

  Door mijn broer Liévin ben ik bij U terecht gekomen, waar ik heel tevreden over ben,
  U heeft mij al verschillende malen door mijn problemen geholpen ,door Uw vakkundige kennis .
  Waar ik U zeker voor bedank .
  Beste groeten
  Emile Verhelle

Geef een reactie